U kunt de inkoop van componenten laten verzorgen door Liad Electronics Breda B.V.
De combinatie van geschoolde vakmensen, een unieke database en jarenlange kennis van de wereldmarkt zorgt ervoor dat Liad Electronics Breda B.V. het juiste product tegen de juiste prijs in huis heeft of kan halen.
Het wereldwijd inkopen van (obsolete) componenten vereist uitgebreide, actuele kennis van de markt en de vele fabricaten. De componenten voor uw producten koopt Liad Electronics Breda B.V. uitsluitend in bij gecontroleerde toeleveranciers die voortdurend op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid gekeurd worden. Wij zorgen ervoor dat alle componenten in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar zijn.

ESD en MSL veilig

Alle componenten worden tijdens het complete productieproces ESD veilig verwerkt. Zodat elektronische componenten en modulen niet kunnen beschadigen door statische elektriciteit, beschikt Liad Electronics Breda B.V. over een ESD-veilige werkomgeving, cq. opslag. Door een juiste behandeling en opslag wordt eventuele beschadiging door vocht (MSL) voorkomen.